VEEL GESTELDE VRAGEN

Over het Kussentoppertje


 

kussentoppertje4.png

Ons Kussentoppertje past in ieder vakantiekoffertje...

Jazeker!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekker slaapt op het Kussentoppertje, daarom zijn alleen de meest hoogwaardige materialen gebruikt die ook 100% hypoallergeen zijn.

Inderdaad!
Alle gangbare hoofdkussens passen in het Kussentoppertje.

Maar je kunt hem ook opvullen met losse vulling, bijvoorbeeld van een gebruikt kussen dat kapot is gegaan.

Het Kussentoppertje is van hoogstaande kwaliteit en omdat we daar 100% van overtuigd zijn geven we maar liefst 3 jaar garantie op elk Kussentoppertje.

De slaapspecialisten van Huijer Slaapcomfort hebben al hun kennis en kunde ingezet om het Kussentoppertje te ontwerpen. Het resultaat is een uniek product dat nergens anders ter wereld verkrijgbaar is en de uitdrukking ‘welterusten’ écht waarmaakt.

Kussentoppertje is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Hoogwaardig ergonomisch GEL-FOAM, hoogwaardig ergonomisch COMFORT-FOAM, 100% katoenen tijk en een onverwoestbare ritssluiting.

Wij zijn altijd open en helder over prijzen. Het Kussentoppertje zelf kost slechts € 19,95, hiervan is elke Eurocent gebruikt om een hoogwaardig product te fabriceren. Dat betekent dat we verzendkosten niet hebben verwerkt in de prijs per stuk, hierin komt dan € 6,50 bij. Wanneer je 2 Kussentoppertjes bestelt zijn de verzendkosten wel GRATIS!

Wanneer je op werkdagen voor 23:59 uur je Kussentoppertje bestelt kun je er binnen 2 werkdagen al op slapen!

Jouw Kussentoppertje wordt netjes in een doos verpakt en verzonden. Het is zo bijna een cadeautje dat je uitpakt!

Hoeft niet, het Kussentoppertje is zo ontwikkeld dat kleine en grote hoofdkussens van Nederlands formaat altijd passen.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent over het Kussentoppertje. Maar als het toch niet bevalt horen we graag waarom, zodat we nóg beter ons best kunnen doen. Dus zou je eerst contact met ons op willen nemen voor je het Kussentoppertje terugstuurt? Alvast bedankt!

Met het Kussentoppertje verander je elk hoofdkussen om tot een ergonomisch en comfortabel nieuw hoofdkussen. Je hoofd, nek en schouders worden optimaal ondersteund zodat je lekker slaapt en uitgerust wakker wordt.

STOP
VERSPILLING

Hergebruik uw kussen
met Kussentoppertje!